0

Elen Lotman valiti ülemaailmse filmioperaatorite föderatsiooni presidendiks

Lääne Elu

info@le.ee

Elen Lotman. Foto: erakogu

Rahvusvaheline Filmioperaatorite Föderatsioon IMAGO valis erakorralisel üldkogul esmakordselt organisatsiooni ajaloos kaks presidenti, Eesti Filmioperaatorite Liidu ESC liikme Elen Lotmani ja Austraalia Filmioperaatorite Liidu ACS presidendi Ron Johansoni.

IMAGO on maailma suurim filmioperaatoreid ühendav organisatsioon, millesse kuulub üle 50 filmioperaatorite liidu ning mis esindab liikmesorganisatsioonide kaudu ligi 5000 operaatorit kõikjalt maailmast. IMAGO asutas 1992. aastal Itaalia filmioperaator Luciano Tovoli ASC AIC, kes siiani järgmisel aastal 30ndat juubelit tähistava organisatsiooni tegevuses aktiivselt kaasa lööb.

IMAGO sai ka kaks uut asepresidenti Bojana Andric SAS (Serbia) ja Adriana Bernal Martinez ADFC (Kolumbia) ning uue peasekretäri Aleksej Bercovitch RGC (Venemaa).

IMAGO juhatusse kuuluvad Roberto Schaefer ASC AIC (Ameerika Ühendriigid), Denis Lenoir AFC ASC (Prantsusmaa), Tahvo Hirvonen FSC (Soome), Argyris Theos GSC (Kreeka), Alex Linden FSF (Rootsi), Mario Sablic HFS (Horvaatia), Vincenze Condorelli AIC (Itaalia), Mustapha Barat ABC (Brasiilia), Philippe Cordey SCS BVK (Šveits) ja Steven Fierberg ASC (Ameerika Ühendriigid).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz