Riigikogu läheb presidendi valimisega uuele ringile

BNS

Presidendikandidaat Alar Karis. Foto arhiiv

Riigikogu asub täna teises voorus presidenti valima, jätkuvalt on ainsaks kandidaadiks Eesti Rahva Muuseumi praegune juht Alar Karis.

Karise seadsid üles Keskerakonna ja Reformierakonna 59 saadikut. Esmaspäevases esimeses valimisvoorus, ei tulnud neile siiski piisavalt hääli juurde ning 63 poolthäält kogunud Karisel jäi presidendiks saamiseks viis häält puudu.

Kui Eesti Konservatiivne Rahvaerakond teatas avalikult, et nemad hääletusest osa ei võta, siis selgeks sai ka see, et Karise poolt ei hääletanud sotsiaaldemokraadid. Esmaspäeva õhtul teatasid nad aga, et kohtuvad teisipäeva hommikul Karisega uuesti.

Riigkogu tänane istung algab kell 12 teise hääletusvooruga. Vajadusel toimub kell 16 ka hääletuse kolmas voor.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
suurepärane
2 aastat tagasi

töökoht seal riigikogus, istume,arutame, venitame…keegi ei mõtle,mis see tühisisu päev maksumaksjale maksma läheb….

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  suurepärane

Kuule, kas keegi ise läks sinna istuma ja venitama või? Maksumaksja ise valis nad sinna ju!!!!! Pealegi maksavad nad ise ka makse minuteada. Mõni varastab ka, aga enamus ikka korralikunad ma loodan

aeti
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

jah piitsaga sinna

Majaomanik
2 aastat tagasi

Kuidas Riina ja Alari kohtamine täna läks?

tuvisitt
2 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

Mis seal ikka läks , nagu alati , jäi alla …..

bussuhais
2 aastat tagasi

me oleme ära unustanud , mis tasemel meil täna elektri hind on, hoopis see peaks rahvast huvitama , miks see nii on, kui meil on oma elektrijaamad ja ka toore, kelle kukruid me täidame seltsimehed kommunistid ja kelle käsul

Kummaline maailm
2 aastat tagasi
Reply to  bussuhais

Muutuvat ilmastikku kogedes jäävad kliimasoojenemise eitajate hääled üha vaiksemaks. Taevasse tossutamine läheb lisanduvate maksude tõttu aina kallimaks, eks see elektriarvel kajastubki. Samas saame vähemasti meie selle (maksu)raha ringiga tagasi, kuna teatavasti on Eesti endiselt EL-s netosaaja.

Oijah
2 aastat tagasi

Keegi pole eitanudki, et kliima muutub!! See muutub ju pidevalt. Maailma ajaloos on olnud väga külmasid perioode ja olnud ka soojemaid. Praegusel ajal muutub see soojemaks. Loodus teeb asju ikka omasoodu ju. See ei loe kas mõni on häälekam või vaiksem

kes
2 aastat tagasi

need meie on, seeneline oma turismibürooga,