18

Nädalavahetusel saab vaktsineerida kaubanduskeskustes

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Koroonavaktsiin. Foto: Arvo Tarmula

Koroonavaktsiin. Foto: Arvo Tarmula

Sel nädalavahetusel saab Haapsalus end koroonaviiruse vastu pookida kahes apteegis.

Laupäeval ja pühapäeval kl 12–16 saab end vaktsineerida Haapsalu kaubamaja apteegis ja laupäeval kl 12–16 Rannarootsi keskuse Benu apteegis. Eelnevalt registreerida ei ole vaja.

Aktsiooni käigus saab vaktsineerida iga maakonna suuremas linnas. Kasutatakse Pfizeri ja Moderna vaktsiine, mis sobivad alates 12. eluaastast.

Vaktsineerimine on tasuta. Kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Puutòömees$@As nti
Puutòömees$@As nti

Kui sa ikka tahad oma elu rikkuda, siis süsti eraldi kuudis (kabel, kirik, sisserännanute varjupaik) ning ela normaalsetest inimested eraldi, kuskil antarktiksd!!

Statistik
Statistik

Pange oma nõelaputkad kohe kinni!
Võidab ikkagi maakond, kus on kõige vähem vaktsineerituid!!

Geeniteadlane
Geeniteadlane

Pakkuge parem poodides tasuta ostukorvi inimestele, kes pole süstinud!
Aasta pärast on nemad ainukesed, kes tööd teevad 🙂

Häbi
Häbi

Meie õiguskantsleri on juba välja öelnud, et vaktsineerimine ON VABATAHTLIK. Tõesti millest aru ei saada. Kes EI VAKTSINEERI, on ka INIMESED. Ja nende inimeste õigusi EI TOHI piirata. Mõelge peaga ükskord. Vaktsineerimata inimene läheb üritusele, teeb testi, samas vaktsineeritu jalutab viirust kandes pea püsti kinno-teatrisse. On haige. Nakatab tervet testitud inimest. Kes siin kellele ohtlik on? Ja see on õigusriik!?

Huvitav
Huvitav

ei maksa ärrituda, küll see jaburduis lõppeb varem või hiljem. Aeg ravib alati kõik ära. Võibolla on see hullus isegi kasulik egas järgmised valimised kaugel enam poile.

Aadu
Aadu

Ärge olge kindlad, et just teie ei saa sutsata selle riknenud vaktsiiniga mis hapuks läks. Midagi sellist meie riik ei teeks? Olete kindlad?

Ohhohh
Ohhohh

Huvitav mõte, aga kes julgeks sellist asja teha? Kujutage ette, mida selle isikuga inimesed teeks, kui ta vahele jääb!

Arvos
Arvos

Midagi ei tehta. Hapuks läinud Üllar ei mõtlegi lesta tõmmata.

Aadu
Aadu

Kes julgeks? Kui vahele jääb ei tehtaks midagi. See, et hapuks lasti minna ka ei toonud midagi kaasa. Siin võib teha kõike. Eestlased on kahjuks üks tuim lamba kari. Päris paljudes kohtades maailmas tänavad oleks rahvast täis. Eestlane läheb ostab poest pudeli viina, joob ära, virutab rusikaga oma enda laua puruks ja hommikul tunneb häbi ning läheb vaktsineerima.

Ohhohh
Ohhohh

Nii on. Kas te kutsute üles Eesti rahvast mässama?

Aadu
Aadu

Mäss on vale väljend. Oma arvamust aktiivsemalt avalikult välja näitama küll ja mitte sauna eesruumis ning internetis. “Mõisad põlevad, saksad surevad” just vaja pole ju? Aga sinna see asi tüürib.Kannatatakse kuni silme ees must ja siis lendab “sitt ja sulepuru” sest emotsioonid on üle võlli läinud. See on ju olnud meie ajaloos.

Aadu
Aadu
Jõudu ja jaksu! Esialgu kaks sutsu, sorry kolm vist juba. Kui nõela otsas siis esialgu iga kuu ja oma raha eest, edasi hommiku kohvi kõrvale üks suts. Tundub ajuvaba? Vaatame! Kahju on nendest kes nagu tahavad head ja kuulekad olla ja selle sutsuga nõus olnud. Üldse ei imesta kui tekib hirm ” aga äkki ongi nii, et paari aasta pärast “finito” ” miks mina” see tekitab viha nende kuramuse selgrooga inimeste vastu. Ärge rohkem propaganda liimile minge, hoolitsege teile looduse poolt antud võime eest selliste asjadega hakkama saada, tehke sporti, sööge tervislikult. Ärge minge esialgu kergemana tunduvat teed lastes endale… Loe rohkem »
viloloog
viloloog

Selgrooga inimesed käisid ka Lätti oma raha viimas.

Huvitav
Huvitav

inimene peab oma meelsust ju kuidagi välja näitama ja minuarust oli see üllatavalt tubli tegu. Ei saa lasta kõike teha. See raha oli nii väike selle kõrval, mis oleks inimestelt tulevikus röövitud. Proportsioonid tuleb paika panna ikka!

Aadu
Aadu

Kuidas see seostub antud teemaga? Mis on pistmist praegusel olukorral ja piirikaubandusel? Ei tea, et selleks selgroogu vaja, et kuskile miskit ostma sõita. Nõder võrdlus, või mis?

Jaanus
Jaanus

Ei aitäh

Vares
Vares

Jaanus… Lamepealised saavad varsti ainult ainult Toidukauplust külastada… Et palun arvesta sellega…

Luik
Luik

Tegelikult pole sedagi vaja külastada. Toovad ise koju kätte. Milleks elavate surnutega trügida sesl. Wolti, Bolti orjad toovad söögikohtadest ka koju kätte kõik mis vaja. Elu lill. Tegeled enese arendamisega, hingad puhast õhku looduses. Käid oma kodumaal kohtades kus kunagi pole käinud ega oleks sattunudki. Sitaks raha jääb üle reiside arvelt, selle eest saab kodu viimase peal igasugu mugavusvidinatega sisustada. Milleks stressata ja rabeleda?

wpDiscuz