Avalikele üritustele pääsemise kord hakkab selguma

Andra Kirna

andra@le.ee

Tunamullu polnud Maitsete Promenaadil veel mingeid piiranguid, tänavu tuleb kohale vaktsineerimisbuss. Foto: Arvo Tarmula

Tunamullu polnud Maitsete Promenaadil veel mingeid piiranguid, tänavu tuleb kohale vaktsineerimisbuss. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäevast kehtivad Eestis avalikele üritustele uued ja rangemad piirangud, mis avaldavad mõju ka Haapsalu suvesündmustele.

Laupäeval algav Haapsalu Maitsete Promenaad jääb korraldaja Tiina Kõresoo sõnul vastkehtestatud määruse mõjualast välja, kuna kogunemisalad, istekohad ja toitlustusterrassid festivalil puuduvad. „Tegemist ei ole piiratud alaga sündmusega,” rääkis festivali korraldaja.

Ka pole toidufestivalil ette nähtud mingit programmi, mille jälgimine naelutaks publiku kindlasse kohta paigale.

„Meie päevajuht Jüri Muttika liigub samuti kogu aeg ringi ja suhtleb toitlustajatega, ning see pole ka konkreetse kohaga seotud tegevus. Meil on kõndides söömise pidu,” ütles Kõresoo. Teda rõõmustas, et Haapsalu linnavalitsus lubas kohale muretseda vaktsineerimisbussi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments