0

Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Ööpäevaga analüüsiti 13 läänlase koroonaviiruse teste, millest üks ehk 7,7% osutus positiivseks.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 58,7. Selle näitajaga on Läänemaa maakondade võrdluses 9. kohal. Kõrgeim on näit Pärnumaal (159) ja madalaim Viljandimaal (28,2). Eestis keskmiselt on näit 87,2.

Üle Eesti analüüsiti ööpäeva jooksul 3243 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 193 ehk 6% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 79 inimesel. 56 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 39, Pärnumaale 20, Ida-Virumaale 16 ja Põlvamaale 5 uut nakkusjuhtu. Järvamaale lisandus 3, Lääne-Viru-, Valga-, Rapla- ja Võrumaale 2, Hiiu-, Lääne- ja Viljandimaale 1 uus positiivne testitulemus. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. 20 juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Ööpäeva jooksul avati 6 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 37 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 59 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 20 inimest (54%).

Ööpäeva jooksul manustati 5603 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 624 720 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 548 830 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 56,3%.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz