0

Lääne-Nigula vaatlusjaamas tõusis eile temperatuur rekordi lähedale

Kuumad ilmad jätkuvad nädala lõpuni. Foto: Arvo Tarmula

Eile tõusid temperatuurimaksimumid paljudes paikades üle 32 kraadi. Üks kõrgemaid temperatuure mõõdeti Lääne-Nigula vaatlusjaamas.

Eile mõõdeti Lääne-Nigulas 33 kraadi sooja. Täpselt sama palju oli sooja ka Narvas, mujal jäid temperatuurimaksimumid madalamaks. Lääne-Nigula kõigi aegade juulikuu kuumarekord on +33,3 kraadi, mis mõõdeti 2003. aasta 31. juulil. See rekord jäi napilt püsima.

Järgnevad päevad toovad jätkuvalt üle 30 kraadi sooja. Hetke seisuga on oodata temperatuurifoonis langust uue nädala alguses. Loodevoolus saabub värskendavat õhku.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz