Galerii: eakad pidasid Haeskas suvepidu

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 13

Malle-Liisa Raigla fotod

Läänemaa eakate suvepidu peeti täna Haeskas. Hinnanguliselt oli suvepeole kokku tulnud üle 200 eaka üle kogu maakonna.

Rahvas tuli eri paigust kohale bussidega, tulijaid oli Haapsalust Nõvani. Lisaks tulid inimesed Haeskasse oma autodega. Eakatele olid rääkima tulnud nii politsei, päästeamet kui ka transpordiamet. Lisaks said eakad külastada Haeska Tika talu loomekoda ja Tänava talu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kas
3 aastat tagasi

keegi seletas eakatele, miks elekteri hind on meie riigis aastaga 2 kordistunud, kütuse hind on laes, pension on naeruväärne ja toiduainete hinnad muudkui tõusevad, miks erakorralist pensionitõusu pole ellu viidud, miks eesti pole siiani ühinenud euroopa sotsiaalharta kõikide punktidega, mis tagaks, et me vanurid saaks vananeda väärikalt, miks meile imporditakse euroopa nn. väärtuste nime all võõrast ideoloogiat ja perversust, rüvetatakse abielu eesmärki, miks loovutame oma suveräänsust ja iseseisvust, miks kingime oma maad okupantidele ja lubame võõrastele siia heaolu rännet, miks kasutame võõrtööjõudu ja oma rahvale palka ei maksa, miks laseme võõrkapitalil siin segamatult tegutseda ja rahvast röövida.miks?

viloloog
3 aastat tagasi
Reply to  kas

Üks loll jõuab rohkem küüsida kui sada tarka vastata! Ära arva, et pensionärid sama rumalad on kui sa ise oled!

küüsija
3 aastat tagasi
Reply to  viloloog

jobu tunneb kirjapildist ära

Jaanus
3 aastat tagasi
Reply to  kas

Kirjatüki autori tunneb kaugelt ära ja nõuka aeg on lõppenud, kus elekter oli tasuta ja Bakuu oli meie. Normaalselt tööd teinud inimene saab ligi 1000 € pensioni ja ei kurda. Hädas on need, kes mustalt tööd tegid ja ümbriku palka said ning nüüd EKRE ridades nutavad. Vale jutt, et palka ei maksta. Võtad töötu tööle, õpetad välja, kasid puhtaks, paned riidesse ja kuni esimese palgapäevani ning leiad lähima poe tagant “sõpradega” pudelit kummutamas. Manitsed ja annad andeks ning võtad uuesti tööle, sest kodus on tal kari lapsi keda vaja koolitada ja toita. Järgmisel palgapäeval sama nali ja nii mitmed korrad… Loe rohkem »

sama
3 aastat tagasi
Reply to  Jaanus

loll jutt, nagu enamus reklaamides, meil allahindlus KUNI 80%

SaeMees
3 aastat tagasi
Reply to  Jaanus

Jaanus on Reformvoodi peal treitud???
Eluaeg rüganud lihtne Töö inimene saab pensioni 565 eur kuus…
Ma pole elus kunagi tööd teinud kuna skisofreenia ja saan 265 eur kuus

Varoona
3 aastat tagasi
Reply to  Jaanus

Jaanuse tunneb ka jutust ära. Pensioni suurusest ei tea mitte midagi ja nagu jutust selgub, et tööandjana ei taha inimestele palka maksta, ning siis peab endale jotasid tööle võtma, sest sellisele töökohale normaalne inimene ei lähe ju. Tüüpiline.