Ööpäevaga Läänemaale uusi nakatunuid ei lisandunud

Lääne Elu

info@le.ee

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2116 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 27, mis moodustab 1,3% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 13 inimesel. Harjumaa uutest nakkusjuhtumitest 11 on Tallinnas. Tartumaale lisandus 5, Ida-Virumaale 4, Lääne-Virumaale, Pärnumaale ja Võrumaale 1. Teistes maakondades uusi nakatumisi ei avastatud. Kahel juhul rahvastikuregistris elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 29,0 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid 4, haiglaravi vajab 20 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 58 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 12 inimest (60%). Surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud.

Ööpäeva jooksul manustati 5029 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 565 973 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 458 159 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 67,6%. 70+ vanusegruppi on üle 60% vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments