Galerii: Uuemõisas käib jalgpallihalli ehitus

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Arvo Tarmula fotod

Haapsalu jalgpallihalli ehitus käib täie hooga. Uus jalgpallihall peab lepingu järgi valmis olema 18. detsembriks.

Jalgpallihalli infrastruktuuri rajab 1,36 miljoni euro eest ettevõte TLlõiked. Ettevõte peab rajama kunstmurustaadioni, parkla, riietus- ja administratsiooniruumid, abihoone, valgustuse ja kommunikatsioonid ning vundamendi.

Pneumokatte paigaldab staadionile 825 000 euro eest OÜ G-Floors.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maestro
3 aastat tagasi

Jalgpall aitab noored raali juurest välja
keha liigutama!
Jäähoki ei sobi meie klimasse ning eestlasele!

Eino
3 aastat tagasi
Reply to  maestro

Kuidas ei sobi? Mingi troopikamaa ei ole ju. Talve on ikka päris piisavalt.

Jaan
3 aastat tagasi

Paluks järgmiseka hokihalli

Hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Milleks? Kuigi idee on hea. Meil polegi õiget meeskonda hokis välja panna. Põhjanaabrid on juba mitu korda maailmameistrid, meil pole jäähoki treenimishalligi veel püsti. Soomes igas maakonnas mitu tükki. Me ka nagu natukene põhjamaa ju. Väärt idee Jaan!

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Parem tehke ujula suuremaks või vana põhikooli asemele uus ja suurem ujula.

Hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Ujulasse ei mahu ära või?

Kummaline maailm
3 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Teeks siis ühe soojaga valmis ka hipodroomi, rattatreki ja bobikelguraja, miks ka mitte väikese siselennuvälja hobilenduritele. Laene meil ju pole ja raha jätkub (iroonia).

Just
3 aastat tagasi

Praegusel ajal ongi vajalik arendada niipalju kui võimalik, et mitte hiljem järgmised põlved ei peaks sama asja mitu korda kallimalt tegema.

Jalkahull
3 aastat tagasi
Reply to  Just

Ära pläma. Sellise halli asemel, mis Uuemõisa püsti pannakse, vahetab veel meie põlvkond mõnede aastate pärast kindlalt välja. Kuidas tänased linnajuhid ei saa aru, et ei ole enam rentaabel tänapäeval püstitada täispuhutavaid mulle, mida hakatakse maha võtma igal kevadel ja siis sügisel jälle täis puhuma. Selline moodus oleks olnud isegi sobivam staadionile, kus kogu taristu välja ehitatud.

Nojah aga
3 aastat tagasi
Reply to  Jalkahull

mõnede aastate pärast? Te garantii aastaid vaatasite? Ja pealegi paljud vinguvad, et üldse midagi tehakse. Kui oleks kalli ja püsiva halli ehitanud, issand milline nutt ja hala oleks tulnud. Nii oli see vehklemise ja tennisehalliga, veekeskusega jne. Nüüd aga, on selline hall, et kui piisavalt ennast ei õigusta, saab selle eemaldada odavalt, kui vaja peaks olema. Ärge muretsege, kõik on völja mõeldud ja eri olukorrad läbi mängitud!

paraku
3 aastat tagasi

Pole hea nali.

Eino
3 aastat tagasi

Et parem ei teeks mitte midagi?

Kummaline maailm
3 aastat tagasi
Reply to  Eino

Maksaks äkki võlad ära? Või ehitaks midagi, mis raha ka sisse toob, nt ettevõtlust soodustava tehnopargi vms, mitte rajatise, millel ainult kulud. Pole ju meie väikelinnas sportimisvõimaluste puudus.

Nojah aga
3 aastat tagasi

mis teil nendest võlgadest?

Kummaline maailm
3 aastat tagasi
Reply to  Nojah aga

Võlgadega kaasnevad intressid ehk laenukulu.
Samal ajal ei suudeta linnatänavaidki remontida uut laenu peale võtmata, kuid ehitatakse paarikümne poisi jaoks selline jaburus.

Imelik
3 aastat tagasi

Kui palju tänasel päeval laenuintress on, kas oskate öelda täpsemalt? Mina tean, et hetkel on see null või isegi teatud tingimustel euribor on miinus null koma midagi.