Läänemaale koroonaviirusega nakatunuid ei lisandunud

Elen Freivald

elen@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2507 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 27 ehk 1,1% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 14 inimesel. Kõik Harjumaa uued nakkusjuhtumid on Tallinnas. Ida-Virumaale lisandus 7 ja Raplamaale 5. Teistes maakondades uusi nakkusjuhte ei avastatud. Ühel juhul rahvastikuregistris elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 34,61 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid 3, haiglaravi vajab 35 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 67 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 26 inimest (74,3%). Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud.

Ööpäeva jooksul manustati 4464 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 552 164 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 419 380 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 67,3%. 70+ vanusegruppi on üle 60% vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments