Lääne Elu paberleht neljapäeval, 17. juunil

Kiirabi ja päästjad on hädas nummerdamata majade ja korteritega

Kuigi märtsist peab kortermajades olema teekond välisuksest korteriteni märgistatud, on paljud maja- ja korterinumbrid remontide käigus kaduma läinud.

Linnapea poja Siberi-aastate päevikust

18aastasena Haapsalust küüditatud kunagise Haapsalu linnapea poeg Hans Alver pidas Siberis päevikut, mis teadlaste hinnagul võiks ilmavalgust näha ka raamatuna.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aga
2 aastat tagasi

miks üldse peab miski või keegi mõrtsukat päästma ??? Kuidas jääb ohvrite lähedastega, kes päästab nad tohutult südamevalust,mis ei kao kunagi ?

Pead peavad veerema?
2 aastat tagasi

Tahtlikult lasta suvalisi inimesi ja seda pika aja jooksul… sellisel juhul ei saa olla mingit kahetsust. Lisaks on veel varasem akendesse tulistamine, mis näitab, et teiste ohtu seadmine polnud esmakordne

Kahetsus kui selline peab väljenduma ka tegudes. Peale mõne moka otsast poetatud sõna pole kahetsuse väljendamiseks midagi tehtud?

Otsuse langetanud kohtunikud peab kõrvaldama kohtusüsteemist, kuna nende otsused on ühiskonnale ohtlikud. Teemaks on tegelikult ka kohtunike karistamine ühiskonna ohtuseadmise eest!
Eluaegse mitte määramine on sama hea otsus nagu aastad tagasi lasti vabadusse juba viiendat korda vägistanu isik.

AVS
2 aastat tagasi

No kohtuniku karistamine oleks ikka üle võlli mõte, süüdi ta selle vääraka ju ikkagi mõistis. Kuigi jah, see eluaegse mitteandmise põhjendused olid veidi omapärased. Aga suure tõenäosusega paneb ringkonnakohus eluaegse ära ka.

Porollo
2 aastat tagasi

See on aastaid teada, et Mikk Tarraste oli PPA informaator ja Seal juures vaimselt haige raskelt, mis selgub juba näkku vaadates…
Lihula rahvas nõuab selle Värrrdjast politseiametniku nime, kes kirjutas relvaloa pikendusele alla vaatamata varasematele paugutamisttele

AVS
2 aastat tagasi
Reply to  Porollo

Lihtsalt möödaminnes küsiks, et kuidas sa saad teada, kes on informaator, kes mitte? Mingi järjekordne linnalegend, mida piisavalt korrutades mõned tõe pähe hakkavad võtma.