Täna saab Haapsalus kaitsesüsti 300 inimest

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna oli Haapsalus seni suurim päevane kaitsepookimine, kui kultuurikeskuses sai vaktsiinidoosi ligi 300 inimest.

Haapsalus oli täna vaktsineerimas Pärnu sanatoorium Tervis. Sanatooriumi taastusraviarst Tiiu Lahe ütles, et vaid hommikupoolikul jätsid mõned inimesed tulemata, kuid kuna vaktsineerimine kestab veel kella viieni, siis täpset arvu, kui paljud tulemata jätsid, ta öelda ei osanud. „Üldiselt suhtuvad inimesed vaktsineerimisse hästi,” ütles Lahe.

Pärnakad olid Haapsallu tulnud kuueliikmelise meeskonnaga. Lisaks Lahele oli kaks registraatorit ja kolm vaktsineerivat õde.

Enne vaktsineerimisele pääsemist pidid inimesed täitma tervisedeklaratsiooni ja said kaasa infolehe. Pärast süsti pidid inimesed 15 minutit jälgimisel ootama. „Kõik hästi ja püsti?” uuris Lahe vaktsiinidoosi saanutelt.

Lahe ütles, et varem on nad vaktsineerinud vaid Pärnus, Haapsalus vaktsineerimine oli neil esimene väljasõidu vaktsineerimine.

Tänasest veel suurem vaktsineerimine tuleb Haapsalus laupäeval, kui meditsiiniettevõtte Eldred vaktsineerib kultuurikeskuses 500 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Leena
2 aastat tagasi

Olgu issand neile armuline!

Hea Okkupant
2 aastat tagasi

kaitsesüsti – vot kuidas nüüd nimetakse vaktsiin lollidele. Aga kuhu panna ostetud 1 miljardit doosi ? Ainult lollidele ja torkima.

Äkre
2 aastat tagasi

Sellises ruumis pole küll isikukaitseandmete kaitse tagatud. Igaüks saab ju aru, et kõik kes seal istuvad, saavad vaktsiini.

Jüri
2 aastat tagasi
Reply to  Äkre

Ja kelle asi see on?!

kummaline maailm
2 aastat tagasi
Reply to  Äkre

Oi-oi-oi, nii pea, kui koduuksest välja tuled, on isikuandmed ohus… Astud poodi ja kõik saavad aru, et oled poes. Raske elu…