Õhusoe kerkib üle 25 kraadi

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Baltimaid riivab Ukraina idapiiril laiuva madalrõhuala loodeserv, mis toob teisipäeval Eestisse vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Pärastlõunal sajab mitmel pool hoovihma, kohati on äikest. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-7, puhanguti kuni 10 m/s, äikese ajal võib olla tugevamaid puhanguid. Õhutemperatuur on 20-25, meretuulega rannikul 15 kraadi ümber.

Läänemaal on homme vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab hoovihma, kohati on äikest. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-7, puhanguti kuni 10 m/s, äikese ajal võib olla tugevamaid puhanguid. Õhutemperatuur on 22-25, meretuulega rannikul 18 kraadi.

Öö tuleb Läänemaal selge ja sooja on 10-12 kraadi. Kolmapäeva päeval on sooja 22-25 kraadi.

Ka järgnevad ööd tulevad sajuta. Öösiti jääb soe 10 ja 15 kraadi vahele. Päeviti aga soojamaksimumid kerkivad. Neljapäeval on oodata kuni 26 kraadi sooja ja reedel kuni 27 kraadi.

Laupäeval ilm pisut jaheneb, on hoovihma võimalus ja temperatuur jääb 19 ja 21 kraadi vahele.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments