Galerii: Karja tänaval kõlas muusikat üle maailma

Malle-Liisa Raigla

Laupäeva lõpetas Haapsalus Pillilaagri Pundi „Maailmakontsert”, kus muusikud esitasid muusikat maailma eripaigust.

Pundi viiuldaja Kadri G Laube ütles, et punt lõpetab Haapsalus oma kahepäevase minituuri, mille jooksul andsid nad kokku kolm kontserti – eile Saaremaal ja Haapsallu tulid esinema otse Pärnust.

Punt on väljakasvanud Võrumaal juba 22 aastat korraldatud rahvapillilaagrist. Pundis on kümme muusikut üle Eesti – Dimitra Giannakaina (ukulele, flööt), Martti Tarsalainen (kitarr), Henri Viik (mandoliin), Marten Joonas Ruut (bass, karmoška), Mihkel Sildoja (nuppakordion, lõõts), Ruti Enn (karmoška), Kaisa Kuslapuu (torupill, klaver, viled), Liina-Mai Põldsepp (viiul), Kadri G Laube (viiul, lõõts), Kristo Joosep (trummid). Mängijad tulevad Tallinnast, Tartust, Võrumaalt, Põlvamaalt, Valgamaalt, Pärnumaalt ja Viljandist.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Linnapea kandidaat
11 kuud tagasi

Üle eesti viirust tooma siia. Ära keelata!