Suvelavastus Hirmus Antsust lükkub aasta jagu edasi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Legendaarsest metsavennast Hirmus Antsust rääkiv teatritükk, mille lavastab Koongas Raivo Trass, lükkub koroonapiirangute tõttu tuleva aasta suvesse.

„Kõik ettevalmistused on tehtud, osaraamatud välja jagatud, aga otsustasime tüki aasta jagu edasi lükata,” ütles lavastuse projektijuht Ants Välimäe.

Lavastus „Ai velled...” pidi juulis etenduma Lääneranna vallas Koonga vanas vallamajas, kuhu mahub 200 vaatajat. Kui sel ajal etendusi sees üldse lubataks, siis parimal juhul oleks täitumuse piir 50 protsenti. „Sellise täitumusega ei ole meil juba puht majanduslikult võimalik ots otsaga kokku tulla,” ütles Välimäe. Lavastuse eelarve on 90 000 eurot ja suur osa sellest tuleks katta kaheksa etenduse piletimüügiga.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kolla
2 aastat tagasi

Kui ikka Ants oleks poliitkorrektselt ahvrikamaa päritolu ja tegelikult kamandas paraadi tema naistuttav siis ei loeks mingi koroona ega piljard.

ei jõua
2 aastat tagasi

ära oodata balletti leonid breznevist

Taavi
2 aastat tagasi
Reply to  ei jõua

Pigem ehk suklesest ikkagi