Lavly Perling: Isamaa on kippunud nišistuma

Andra Kirna

andra@le.ee

Parempoolsete piknikutuuril „Toome Isamaa tagasi!” käis Lavly Perling Lääne Elu toimetuses.

Parempoolsete piknikutuuril „Toome Isamaa tagasi!” käis Lavly Perling Lääne Elu toimetuses.

Endine riigiprokurör, värskelt Isamaa ja parempoolsetega liitunud Lavly Perling väitis, et külaskäik Haapsallu eelmisel esmaspäeval polnud veel päriselt kohalike omavalitsuste valimiste eelne käik.

„Parempoolsetel on käimas piknikutuur nimega „Toome Isamaa tagasi!”. Sõidame mööda Eestit ja räägime erakonna Isamaa liikmetega, kuulame neid ja nende ideid ning räägime oma plaanidest,” ütles Perling.

Kui otsustasite poliitikaga tegelema hakata, kuidas langes valik Isamaa kasuks?

Pean kohe ütlema, et ma ei valinud erakondade vahel. Kui poliitika, siis Isamaa.

Olen 20 aasta jooksul õigussüsteemis näinud selle riigi tugevust ja haprust. Mulle tundus Isamaa puhul Eesti-tunnetus kõige selgem.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pole
2 aastat tagasi

isegi erakonna liige, aga muudkui surub oma piiblit peale ja sogab vett

Pamp
2 aastat tagasi
Reply to  pole

No aga kui KAPO juhiga pead iga õhtu voodit jagama , vaevalt sealt siis midagi muud tarka saabki tulla ju .

siis
2 aastat tagasi
Reply to  pole

Proua sooviks, et Isamaa ühineks ka suure lainega ja asuks eeskätt sooidentiteediga kimpus olevaid esindama? Rahvusriigid on EU-s tagurlikuks nähtuseks kuulutatud…. 🙁

süvariik
2 aastat tagasi

Süvariigi silmapaistev esindaja on pandud Isamaa parteid üle võtma. Sellisel juhul jääks meil ainult EKRE konservatiivseks parteiks. Loodetavasti viskab Isamaa suurkogu need ”parempoolsed” šarlatanid oma ridadest välja.

miia
2 aastat tagasi

prokuratuur on põhiseadusliku korra tagamise kohustusest irdunud, nüüd siis võetakse sisamaa ette

Nimi (vabatahtlik)
2 aastat tagasi

Oleme õige konservatiivse maailmavaate esindajad, it ja ükssarvikud on tulevikus meie mootorid. Vajame uut maksusüssteemi sotsiaalsema ühiskonna ehitamiseks, aga oleme parempoolsed. Populistid(Kartaago) tuleb hävitada… Kas parempööratud Isamaast saaks hea partner Reformile, Keskile, E200-le ja Sotsidele – ühtegi uut ideed ega põhimõtet, ainult laialivalguv liberaalse suunitlusega poliittehnoloogia ?

jamps
2 aastat tagasi

no kuulge .. haiguskantsler otsib kedagi kes oskaks riigieelarvet lugeda , kaitseväge ja politseid ei jaksa pidada.. orkestridki vaja koondada , prügi sisse upume ära , elektri tahame ära lõpetada .. millest see endine karjääriprokurör veel räägib. ükski it süsteem ei tööta nagunii, ise tahavad veel sõda pidada venega … irwww. tuleks nüüd maa peale ……

teadja
2 aastat tagasi

Minu meelest on Isamaal veel rohkesti tarku inimesi(Seeder,Jüri Luik,Reinsalu jne.)kes veel vähegi jagavad poliitikat,reformis pole küll kedagi jäänud.Isamaad tuleb toetada,et ta saaks ikka valitsuses osaleda,see on väga tähtis,mõelge selle peale.

Lennart
2 aastat tagasi
Reply to  teadja

Luik on patoloogiline karjerist ja selgrootu tegelane.

maestro
2 aastat tagasi

Isamaa oli Isamaa Mart Laari valitsuse ajal.
Nüüd ei saa aru, mis on Isamaa!?

kööga
2 aastat tagasi
Reply to  maestro

Pärast järgmisi valimisi ei mäletata enam seda erakonda.

uskmatu-toomas
2 aastat tagasi
Reply to  maestro

Allakäik algaski Mardi ajal kes uskus,et nagu need kiidulaulude lauljad hõiskasid ta onngi maailma tegija nr.1 ja kaotas reaalsustaju.
Mardi valitsemisaeg on üks suur must plekk meie ajaloos ja seda ei õnnestu kunagi lõplikult maha pesta.

Nimi (vabatahtlik)
2 aastat tagasi

Veider ja paradoksidel põhinev on see rahva poliiteelistuste edetabel. Kas keegi mäletab mõnda Reformi või Keskerakonna täidetud valimislubadust? Aga Isamaa: kodualuse maa maksuvabastus, inimeste saamine oma makstud sambaraha peremeheks jt. Samas ehk ongi selline naiivne ja ausameelne kuvand meie ajas ajast ja arust? Reform pole peale viimast viie rikkama sekka jõudmise lubamist enam nii rumal olnud, et selgeid ja meeldejäävaid valimislubadusi anda. Aga hämavad nii osavalt, et kolmandik valijaid on alati lojaalsed ja püsimine riigipiruka juures seega pikemas perspektiivis tagatud. Kui ainult ise juhi valimisega nii puusse ei pane kui nende eelmise peaministriga läks. Keskkorruptsioonierakonna edu jällegi seletatav suhtumisega, et… Loe rohkem »

Fakt
2 aastat tagasi

Rehvi toetus rajaneb korruptsioonil, mille nad juurutasid oma pika valitsemise ajal.

Pamp
2 aastat tagasi

Ansip ju sai ilusti oma teekonna läbi suruda , istub nüüd suurte rahadega Brüsselis , fooliummüts peas ka ju .

Politoloog
2 aastat tagasi

Ekre kõrval on nii ref kui kesk väga nišistunud!

Agu
2 aastat tagasi

Minuarust see Isamaa partei on ju nõrgavõitu kooslus. Nüüd veel sisemiselt ka lõhestunud.Küll nad on ühtedega samal arvamusel, siis teistega. Eriti, kui valitsusse võetakse. Mina küll nende nägemusest ei ole siiani aru saanud, ainult partei nimi on ilus ja Seeder on proff, aga muu…no ma ei tea, üritan selle EKREga valikuga ikka edasi minna.

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Olge selle EKREga ka ettevaatlik, neil see suund kipub muutuma vastavalt sellele, kust hääli juurde saab!

Pamp
2 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Hoopis sinusugustega tuleb ette vaadata .