0

Uus nädal toob üle 20 kraadi sooja

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Madalrõhkkond eemaldub ja tugevneva kõrgrõhkkonna mõjul ilm tasapisi paraneb. Uue nädala alguses kandub lõunakaarest Eesti kohale suvesoe õhumass.

Laupäeval on Eestis on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, pärastlõunal Lääne-Eestist alates ilm  paraneb järk-järgult. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, puhanguti kuni 13, rannikul kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 6-11 kraadi.

Läänemaal on ennelõunal pilvi enam, pärastlõunal hõredamalt. Võib hoovihma sadada. Puhub loodetuul 5-8, puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 7-10 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on oodata veel kuni ühte miinuskraadi, kuid päeval on õhusooja kuni 12 kraadi. Esmaspäeva öösel sajab vima ja õhutemperatuur jään 5-8 kraadi vahele, päeval ulatub õhusoe kuni 18 kraadini.

Teisipäeval ja kolmapäeval on ilm sajuta. Öösel võib õhusoe kerkida kuni 11 soojakraadini, päeval on oodata kuni 22 kraadi sooja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz