Keeletark: tule taevas appi!

Eelmisel reedel jõudis Euroopa Parlamendi valimiskampaania käigus Haapsallu Eesti endine peaminister, Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip. Lemmi Kann

Andrus Ansip. Foto: Lemmi Kann

Andrus Ansip on peaministrina nentinud: „Tule taevas appi!” Tihtipeale ongi seda fraasi Ansipile omistatud. See lause on meie kõnepruuki hästi kanda kinnitanud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K.s
2 aastat tagasi

Mäletan veel vana kommunisti ütlust Tartus, et koerad oleks tuld juba ammu lahti lasta…Ja sm. V.I.Lenini ütlust koolisaali seinal: Õppida, Õppida, Õppida!!! Miks neid vanade kommunistide öeldud asju ainult meenutama peab???

Arvaja
2 aastat tagasi

Taevas ei tule appi, ise peab tegema.

Lennu Taadu
2 aastat tagasi

Kas tõesti pole muud kirjutada kui mingi pseudo lugu teha. Proovige ikka ajakirjandust teha… 😃

müristaja
2 aastat tagasi
Reply to  Lennu Taadu

Valimised tulekul ning vaja meelde tuletada, et jälle ei võtaks maad poliitiline kultuuritus ning ei hakataks metslase kombel üksteise pildi pihta tulistama nagu 20.a.tagasi kuulsas “tulistamisskandaalis”. Praegu käib veel väike sõnasõda läbi lillede-“kus sa siia said, lilleke?” Aga ega ma artiklit ise lugenud pole.