Läänemaale lisandus kolm koroonaviirusega nakatunut

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Koroonatestimine. Foto: Malle-Liisa Raigla
Koroonaproovi võtmine. Foto: Malle-Liisa Raigla

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3529 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 438 ehk 12,4% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 258 inimesel. 178 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 44, Raplamaale 27, Tartumaale 25, Pärnumaale 17, Viljandimaale 11, Lääne-Virumaale 10 ning Järva- ja Võrumaale kaheksa uut positiivset testi. Saare- ja Põlvamaale lisandus neli, Läänemaale kolm, Valga- ja Jõgevamaale kaks ning Hiiumaale üks uus nakkusjuht. 14 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 793,7 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 15,7%. Läänemaal on haigestumus 660,3.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid kokku 43, haiglaravi vajab 589 patsienti. Kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 454 inimest (77%).

Ööpäeva jooksul manustati 1628 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 259 061 inimesele, kellest 74 774  on saanud mõlemad doosid. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 51%. 70+ vanusegruppi on üle 60% vaktsineeritud Hiiu-, Lääne-, Tartu-, Järva-, Rapla-ja Saaremaal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Covid
3 aastat tagasi

Kas Ukrainas läheb sõjaks?

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

mitu aastat juba olnud ju

Gustas
3 aastat tagasi

Palju ramirent reklaami eest maksab et igas lehes pildile pääseb?

Hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Gustas

miks sul seda teada vaja on?

Gustas
3 aastat tagasi
Reply to  Hmm

Tahaks oma reklaami ka panna

Hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Gustas

toimetuse reklaamipindade hinnad on kõik vabalt näha ju.

maestro
3 aastat tagasi

Haapsalus saab asi korda.
Ainult 3.

Arvos
3 aastat tagasi
Reply to  maestro

Tuleb ju õpilased kooli saata, kohe saab jälle suuremaid numbreid.