0

Linnaliini nr 3 Holmi–Kastani–Männiku tee muudatus

Avatar

Regina

regina@le.ee

Seoses Haapsalu Metsa tn rekonstrueerimistöödega muutub alates 7.04.2021 (kolmapäev) linnaliini nr 3 marsruut peatuste KASTANI KAUPLUS ja METSA vahel. Ajutine marsruut on Tamme tn–Tallinna mnt–Niine tn–Nurme tn–Metsa tn.
JALAKA peatus on Holmi suunal ajutiselt viidud Niine tn 17 maja juurde (endine linnasaun) ja Männiku tee suunal NIINE peatusesse Tallinna maanteel (Niine tn 27 maja juures). Muudatus kehtib juuni lõpuni sõltuvalt rekonstrueerimistööde lõppemisest.

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz