0

Siimumetsa katastriüksuse detailplaneeringu algatamine

Avatar

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsuse 23.03.2021 korraldusega nr 2-3/21-94 algatati detailplaneeringu koostamine Saunja külas asuvale hoonestamata Siimumetsa katastriüksusele 43601:001:0283, pindala 2,23 ha, sihtotstarve 100% maatulundusmaa. Detailplaneeringu ülesandeks on Siimumetsa katastriüksuse jagamine kaheks krundiks, neile hoonestusala, sihtotstarvete ja ehitusõiguse määramine; vajalike ehitiste, sealhulgas tehnovõrkude ja rajatiste ning avalikule teele juurdepääsuteede määramine, ehitiste ehituslike tingimuste määramine.
Planeeritav tegevus on kooskõlas Oru valla kehtiva üldplaneeringuga, keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.
Detailplaneeringu algatamise materjalid on leitavad www.laanenigula.ee/menetluses.

Lääne-Nigula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz