Ilm läheb pisut külmemaks

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Neljapäeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal hakkab alates Põhja-Eestist lund sadama. Puhub loode- ja läänetuul 2-8 m/s, õhtul tugevneb saartel ja põhjarannikul kirde- ja põhjatuul 5-10, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on ühest külmakraadist kolme soojakraadini.

Läänemaal on homme valdavalt pilves ilm. Sajab lund, hilisõhtuks sadu lakkab ja pilvkate põhja poolt hõreneb. Puhub loode- ja läänetuul 2-8 m/s, õhtul pöördub kirdesse- ja põhja 5-9, puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on nullist kraadist kahe soojakraadini.

Reedel sajab pisut lund. Öösel on külma 4-7 kraadi, päeval 1-4 kraadi. Ka ööl vastu laupäeva on oodata krõbedamat külma – temperatuur jääb kuue ja üheksa külmakraadi vahele. Päeval on pisut soojem ja külma on kuni üks kraad.

Ööl vastu pühapäeva on oodata kuni kaks soojakraadi ja päeval kuni kolm soojakraadi. Ööl vastu esmaspäeva on taas oodata kuni kolm külmakraadi, päeval kuni kolm soojakraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments