Läänemaale lisandus 13 koroonaviirusega nakatunut

Koroonatestimine. Foto: Arvo Tarmula
Koroonatestimine. Foto: Arvo Tarmula

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 7813 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 1484 ehk 19% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus 13 koroonaviirusega nakatunut. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 1052, Eestis keskmiselt 1392,95.

Lisaks Läänemaale on näit üle 1000 ka Harjumaal (1903), Ida-Virumaal (1489), Lääne-Virumaal (1865) ja Saaremaal (1916).

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 910 inimesel. 677 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 123, Lääne-Virumaale 101, Tartumaale 82, Saaremaale 59, Raplamaale 45, Jõgeva- ja Viljandimaale 19 uut positiivset testi. Pärnumaale lisandus 17, Järvamaale 16, Hiiumaale 15, Põlva- ja Võrumaale 14, Valga- ja Läänemaale 13 uut nakkusjuhtu. 24 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 639 patsienti.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 109 865 inimesele, kaks doosi on saanud 45 310 inimest.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jenkem
3 aastat tagasi

Ärge ajage seda haigla täituvuse teemat siin ..

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Jenkem

Eks muidugi, haiglad on ju tegelikult tühjad, meile valetatakse. Kas teadsite, et isegi kõik haiglate koristajad makstakse kinni, vaikimisenõue!!! Sanitarid, arstid, valvurid,prügivedu, kõik on kinni makstud, et nad mitte kuskil sõna ka ei piiksataks, nad ei tohi mitte kellegagi suhelda, peale tööd lähevad kohe magama kodus ja neid jälgitakse, et nad ei räägiks midagi omastele jne. jälgijad ka saavad raha ja neid jälgijaid peab ka keegi kontrollima,sest tegelikult ju haiglad tühjad. Päris kummaline on lugeda ja kuulata selliseid arvamusi. Lihtsaim viis on ise sinna sattuda eirates nõudeid ja nakkuse saanuna näed seda asja päris lähedalt, kui näed!

halb
3 aastat tagasi

kui tervishoiu alal oma kogemusi ei arvestata, vaid püütakse kopeerida kellegi teise riigi tervishoiu mudelit, nagu ka muid elu-ja sotsiaalvaldkondi. femiministeerium tuleks ruttu laiali saata, muidu lõppeb kõik krahhiga.

nojah
3 aastat tagasi
Reply to  halb

refid ju kopeerivadki või siis jälgivad,mida teised teevad. Motoks on, et ei tea mida liitlased arvavad.

Covid
3 aastat tagasi

Seltismehed ,olen mures! Kuhu on kadunud tappev listeeria bakter?

vot just
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

olen ka uudiseid lugenud, lännu koos ekre ministriga.

vot just
3 aastat tagasi
Reply to  vot just

RAHVAS ei tohi unustada, sellised asjad peab ürikutesse kirja panema. Kiidan, et võtate kasvõi kommentaarides selle teema taas üles! Ei tohi unustada mismoodi “mänge” mängitakse kaasaegses vabariigis!

Vänt Võll
3 aastat tagasi

Milleks need uued piirangud,kui vanu ei täideta ? Selles,et asi aina halvemaks läheb,on suur süü ka politseil,kes rikkujaid ei karista ja jagab vaid maske ja kondoome. Nagu jõuluvana.

maestro
3 aastat tagasi

Läänemaa süüdimatud erapeod on eriti ohtlikud.
Haiglas enam ruumi pole.

vanaema
3 aastat tagasi
Reply to  maestro

Kui muu ravi on haiglas peatatud, siis kas tõesti on juba terve Haapsalu haigla voodikohad kõik koroonapatsiente täis–ei usu . KÜSIKS , MITU VOODIKOHTA ÜLDSE SELLES HAIGLAS SIIS ON.

En.
3 aastat tagasi
Reply to  vanaema

Küsimus pole selles, mitu füüsilist voodikohta haigemajja mahub, vaid
selles, et covidi-haige vajab (väidetavalt) 3x rohkem tööjõudu kui tavapatsient. Koroonapalatite õhk on viirusest tiine. Peaarst ilmselt ei näe töölesoovijate järjekorda haigla ukse taga.

Pamp
3 aastat tagasi

Veel paar sihukest suurt erapidu nagu siin alles oli ja saame 50 kindlalt täis.