Rangemad piirangud lubavad parvlaevadele poole vähem reisijaid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kui parvlaev Tiiu 8. aprillil 2017 ristiti, oli laev puupüsti rahvast täis. Foto. Urmas Lauri

Alates 11. märtsist kuni 11. aprillini valitsuse poolt kehtestatud rangemad piirangud toovad muudatused ka mandri ja suursaarte vahelistele parvlaevadele. Nimetatud perioodil on reisijate arv hajutatuse ja ohutusnõuete tagamiseks piiratud- ühel reisil saab laeva pardale kuni 350 reisijat.

TS Laevad juhatuse liikme- teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla sõnul tuleb uute piirangute alusel laevade reisijasalongis alati kanda maski.

“Pardapoed ja -kohvikud jäävad endiselt avatuks, aga pakuvad vaid kaasamüüki. Sealjuures palume reisijatel arvestada, et kaasaostetud toidu tarbimine reisijasalongis ei ole lubatud. Nagu kõikjal avalikus ruumis võib parvlaevade sise- ja välisaladel koos liikuda ja lauas istuda korraga kuni kaks inimest või üks perekond. Kõikide teiste reisijatega tuleb hoida vähemalt 2-meetrist vahemaad,” ütles Metsla.

TS Laevad palub reisijatel hoolida endast ja teistest ning järgida kehtestatud piiranguid. “Ainult nii saame koos peatada viiruse leviku ning naasta tavapärase elukorralduse juurde,” teatas laevafirma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Nõrk
3 aastat tagasi

lubame ainult ühe reisija peale, muidu karoova levib.