Lihula noorte Kupko on Negavati paremate hulgas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kupko.

Kupko.

Lääneranna noorte seltskond on roheideede konkursi Negavatt kahekümne parema hulgas.

Selgusid Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) roheideede konkursi Negavatt 20 paremat ideed, mis jätkavad võistlemist 28 000-eurose auhinnafondi nimel. Konkursile saabus sel hooajal rekordiliselt 113 ideed.

KIKi partnerlussuhte koordinaatori ja hindamiskomisjoni liikme Kaia Treieri sõnul oli valiku tegemine keeruline. „Soovisime, et edasi pääseks võimalikult eriilmelised ideed, mille teemakäsitlus on laiemalt ühiskonnas aktuaalne,” selgitas Treier. “Vaatasime, et ideed kõnetaks erinevaid sihtgruppe ja oleksid edaspidi toeks keskkonnasõbralike valikute tegemisel. Samuti oli oluline idee teostatavus, ressursisääst ning meeskonna kirg ja tahe oma projekt ellu viia.“

Kahekümne parema hulka pääsenud Lääneranna noorte seltskond tahab rajada aastaringselt toimiva kuppelkasvuhoonesse rajatud kohviku.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Koll
3 aastat tagasi

Huvitav kuhu kohviku asukoht tulla võiks?