0

Miinuskraadid võivad tuua õhtul ja öösel libedust

Avatar

BNS

Jäitega tee

Transpordiameti teatel on teed neljapäeva oärastlõunal peamiselt kuivad, kuid niiskus, vähene sadu ja miinuskraadid võivad tuua õhtul ja öösel libedust.

Pärastlõunal on maanteed peamiselt kuivad, paiguti niisked. Teetemperatuur on valdavalt plusspoolel, kohati veidi alla nullkraadi.

Õhtul ja öösel on muutliku pilvisusega ilm. Õhtul ja öösel sajab mitmel pool vähest lund. Õhutemperatuur jääb vahemikku -1 kuni -8 kraadi. Õhu- ja teetemperatuuri kiirest miinuspoolele langemisest tingituna on teedel libeduse oht.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz