Miinuskraadid võivad tuua õhtul ja öösel libedust

BNS

Jäitega tee

Transpordiameti teatel on teed neljapäeva oärastlõunal peamiselt kuivad, kuid niiskus, vähene sadu ja miinuskraadid võivad tuua õhtul ja öösel libedust.

Pärastlõunal on maanteed peamiselt kuivad, paiguti niisked. Teetemperatuur on valdavalt plusspoolel, kohati veidi alla nullkraadi.

Õhtul ja öösel on muutliku pilvisusega ilm. Õhtul ja öösel sajab mitmel pool vähest lund. Õhutemperatuur jääb vahemikku -1 kuni -8 kraadi. Õhu- ja teetemperatuuri kiirest miinuspoolele langemisest tingituna on teedel libeduse oht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments