Muusik Antti Kammiste keedab tele-eetris kartulisuppi

Lääne Elu

info@le.ee

Antti Kammiste. Arhiiv

Haapsallasest muusik Antti Kammiste valmistab täna õhtul kell 20 ETV saates “Suus sulav Eesti” koos saatejuhi Angelica Udekülliga kartulisuppi.

Põldmari, leeder, lestakala ja kartul – need on toorained, mida rikastavad Läänemaa kööki.

Loe lähemalt siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Löikelaud
3 aastat tagasi

jäi filmist meelde. Väga huvitav number, kus löikumisele vahelduseks saab käpakil laua all mahakukkunud kartuliükke korjata. Selline söögisaade jääb meelde..

Luisa
3 aastat tagasi

vaatasin seda saadet ainult sellepärast, et oldi külas Läänemaal ja tuleb tõdeda, et Läänemaa on ikka kõige ilusam kant siin Eestis. See hobuselugu oli üllatav – head kaadrid olid uudishimulikust hobusest. Olen rõõmus, et elan siin ja loodan, et Läänemaal ei panda toime loodusevastaseid “tehinguid”

Lonni
3 aastat tagasi

Pigem oli see suitsulesta-kartuli püreesupp! Nägi väga ahvatlev kaunistatuna taldrikul!

Tont
3 aastat tagasi

Mina söön igatahes pelmeene (hiina kirjadega pakis), saab kiirelt ja matsva kõhutäie.

Miralda
3 aastat tagasi
Reply to  Tont

Proovi ka käsitsi tehtud päris pelmeene, saad õige maitse suhu!