0

Mõnepäevase sula järel läheb ilm taas külmaks

Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab kerget lund. Õhtul on sadusid tihedamalt ning sadu läheb lääne poolt alates üle lörtsiks ja vihmaks. Jäiteoht. Puhub lõunakaare tuul 1-7, pärastlõunal saartel edelatuul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni -4, saartel kuni +2, Ida-Eestis -5 kuni -11 kraadi.

Läänemaal on pilves ilm, veidi võib sadada lund, õhtul lörtsi ja vihma. Puhub lõunakaare tuul 2-7, õhtul rannikul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -2 kraadi. Temperatuur tõuseb õhtul.

Öösel tuleb kuni kraad sooja, pühapäeva päeval jääb õhusoe ühe ja kolme kraadi vahele. Sarnane ilm on kuni teisipäevani.

Ööl vastu kolmapäeva on Läänemaal oodata -7 kuni -11 kraadi, päeval -2 kuni -6.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz