Kanepi alustas Austraalia lahtisi kindla võiduga

Kaia Kanepi. EPA/YOAN VALAT

Kaia Kanepi (WTA 65.) alustas aasta esimest suure slämmi tenniseturniiri ehk Austraalia lahtisi kindla 6:3, 6:1 võiduga lätlanna Anastasija Sevastova (WTA 53.) üle, kirjutas ERR.

Kanepi murdis avaseti alguses kaks korda järjest ja läks vähem kui veerand tunniga kohtumist 4:0 juhtima. Kuuendas geimis kaotas eestlanna oma servi ja Sevastoval õnnestus võita kolm geimi järjest, ent Kanepi murdis seejärel kolmandatki korda ja võitis avaseti 28 minutiga.

Teises setis polnud Sevastoval Kanepi tugevate ja täpsete löökide vastu mingit rohtu ning Eesti teine reket läks kiirelt 5:0 ette. Kanepi pääses kindla võiduga teise ringi. Kogu kohtumine kestis 59 minutit.

Austraalia lahtiste teises ringis läheb Kanepi vastamisi maailma neljandast reketist tiitlikaitsja Sofia Keniniga. Ameeriklanna teenis avaringis poolteist tundi kestnud matši järel 7:5, 6:4 võidu austraallanna Maddison Inglisi üle.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
vägaväga
3 aastat tagasi

Ülivõimas! Edu ja jaksu edaspidiseks, Kaia!