1

Kanepi alustas Austraalia lahtisi kindla võiduga

epa07619671 Kaia Kanepi of Estonia reacts as she plays Petra Martic of Croatia during their women’s round of 16 match during the French Open tennis tournament at Roland Garros in Paris, France, 02 June 2019. EPA/YOAN VALAT
Kaia Kanepi. EPA/YOAN VALAT

Kaia Kanepi (WTA 65.) alustas aasta esimest suure slämmi tenniseturniiri ehk Austraalia lahtisi kindla 6:3, 6:1 võiduga lätlanna Anastasija Sevastova (WTA 53.) üle, kirjutas ERR.

Kanepi murdis avaseti alguses kaks korda järjest ja läks vähem kui veerand tunniga kohtumist 4:0 juhtima. Kuuendas geimis kaotas eestlanna oma servi ja Sevastoval õnnestus võita kolm geimi järjest, ent Kanepi murdis seejärel kolmandatki korda ja võitis avaseti 28 minutiga.

Teises setis polnud Sevastoval Kanepi tugevate ja täpsete löökide vastu mingit rohtu ning Eesti teine reket läks kiirelt 5:0 ette. Kanepi pääses kindla võiduga teise ringi. Kogu kohtumine kestis 59 minutit.

Austraalia lahtiste teises ringis läheb Kanepi vastamisi maailma neljandast reketist tiitlikaitsja Sofia Keniniga. Ameeriklanna teenis avaringis poolteist tundi kestnud matši järel 7:5, 6:4 võidu austraallanna Maddison Inglisi üle.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
vägaväga
vägaväga

Ülivõimas! Edu ja jaksu edaspidiseks, Kaia!

wpDiscuz