Kaia Kanepi jõudis Melbourne’is veerandfinaali

Kaia Kanepi. EPA/YOAN VALAT

Kaia Kanepi (WTA 94.) jõudis Melbourne’is peetava WTA 500 kategooria turniiri Gippsland Trophy veerandfinaali, alistades kolmandas ringis 7:5, 6:1 venelanna Darja Kasatkina (WTA 71.), kirjutas ERR.

Kohtumine kestis tund ja 17 minutit, sellest avasett oli 53-minutiline.

Kanepi päästis avasetis kahes enda servigeimis kokku kolm murdepalli ja suutis ise Kasatkina servil murdevõimaluse realiseerida, asudes 3:0 ja 5:2 juhtima. Siis võitis Kasatkina kaks enda pallingugeimi nulliga ja murdis Kanepi servi, viigistades seisu 5:5-le, aga viimased kaks geimi võitis Kanepi, sett seega 7:5 eestlannale.

Teises setis läks Kanepi koguni 5:0 ette, siis võitis Kasatkina enda pallingugeimi, aga sett siiski kindlalt 6:1 Kanepile.

Veerandfinaalis läheb Kanepi vastamisi turniiril 8. asetatud tšehhitari Karolina Muchovaga (WTA 27.). Kanepi ja Muchova pole varem omavahel mänginud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
rae
3 aastat tagasi

Rõõmustav uudis. Edu ka edaspidi!