Laskmise Euroopa meistrivõistlused jäävad koroonaviiruse tõttu ära

Laskmisvõistlused. Foto: Arvo Tarmula

Käesoleva aasta Euroopa meistrivõistlused õhkrelvadest laskmises pidid toimuma veebruari lõpus Soomes Kisakallio spordikeskuses, kuid koroonaviiruse tõttu jäävad need ära-

Seoses viiruse jätkuva võimutsemisega võttis Soome laskurliit võttis vastu otsuse, et nad ei suuda täita kohaliku terviseameti nõudeid ja loobusid.

Läänemaa laskuritest oleks osalenud Elari Tahvinov, kellel on viimane aasta olla juunioride vanuseklassis. Eelneva kahe tulemused näitasid pidevat tõusutrendi ja kindlasti ei oleks leppinud vähemaga kui kohaga esikümnes. Eelnevatel kahel aastal oli ta segapaarislaskmises koos tiimikaslasega 25. kohal ja noorte võistkondlikel meistrivõistlustel 6. kohal.

Viimaste teadete kohaselt liidetakse õhkrelva EM suviste tulirelva tiitlivõistlustega, mis toimuvad juunikuus Horvaatias.

Relvadega liikumine peab olema varakult ette planeeritud ja hangitud vastavad load. Ja endiselt jääb õhku rippuma küsimus: valmistud, valmistud ja siis jääb ikkagi võistlus ära.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments