Läänemaale lisandus kolm koroonaviirusega nakatunut

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3121 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 367 ehk 11,8% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus kolm koroonaviirusega nakatunut, kellest kaks on alla 20aastased. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 249,5, üle Eesti on see näit 544,6.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 138 inimesel. 106 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 55, Tartumaale 41, Pärnumaale 29, Järvamaale 22, Võrumaale 16, Viljandi-, Rapla-, ja Lääne-Virumaale 12 uut positiivset testi. Jõgevamaale lisandus 6, Saaremaale 5, Põlvamaale 4, Läänemaale 3, Hiiu- ja Valgamaale 2 uut nakkusjuhtu. 8 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 418 patsienti.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 28 186 inimesele, kaks doosi on saanud 9597 inimest. Läänemaal on ühe vaktsiinidoosi saanud 624 ning vaksineerimine on lõpetatud 154 inimesel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Veebe
3 aastat tagasi

Aga miks te seda viirust niiväga kardate? Riskigrupist ma saan aru, kes nagunii ka tavalise külmetuse puhul on väga raskes seisus ja võivad surragi sellesse, aga inimesed, kes terved on, mida te kardate!?

Hea Okkupant
3 aastat tagasi
Reply to  Veebe

Isegi huvitav, aga siis häbi ei ole, kui see provokatsioon on lõppeb ara?

kummaline maailm
3 aastat tagasi
Reply to  Veebe

Ka hea tervisega inimesed põevad teinekord Covidit väga raskelt ning tüsistused vaevavad veel pool aastat pärast tervenemist.
Nakatununa oled ohtlik ka oma lähikondlastele, eriti vanemaealistele.
Statistika kohaselt haigestunuist u 5% satub haiglasse ja 1% sureb. Tavaliste külmetushaiguste vastav protsent on 10x väiksem.

Ah mis
3 aastat tagasi

tuuned sa kedagi, kes põeb väga raskelt covidit või? Või lugesid kuskilt

kummaline maailm
3 aastat tagasi
Reply to  Ah mis

Ei tunne isiklikult ka ühtegi AIDSi põdejat, mis ei tähenda, et see pole raske haigus.

Ah mis
3 aastat tagasi

kas eri asja tegelikult. AIDS ei levi minuteada õhu kaudu ja ka vähakkasvaja. Covid on ikka päris teine maailm, kui nii võib öelda. Ei saa väita kuuldu põhal, et mõlemad on väga rasked haigused.

rott
3 aastat tagasi

postkontor,linnavalitsus koolies kinlasti,ujula

rott
3 aastat tagasi

mingi porikärbse iniseva siin

kas
3 aastat tagasi

Kuskil koolis?

Jaan
3 aastat tagasi

Ja mida ma selle teadmisega nüüd peale hakkan, kuhu peaksin jooksma.
Mõttetu seda igapäev kirjutada.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Siis ära loe, kui ei huvita.

Nojah
3 aastat tagasi
Reply to  Jaan

See kerge paanika tekitamiseks avaldatakse. Paljud inimesed hakkavad kartma midagi ja muutuvad juhitavateks ja kuulekateks

lahendus enda kätes
3 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Jaan, veelgi mõttetum on lugeda asju, mis ei meeldi.