Seenefarm kolis Kullamaal tünni

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

content/uploads/2021/01/Seenevabrik-Kullamaal-12.jpeg"> Tanel Heinsalu farm mahub kümnesse merekonteinerisse. Urmas Lauri[/caption]

Seni Üdrumal Männa talus tegutsenud Tanel Heinsalu seenefarm kolis eelmisel reedel esimesed kotid Kullamaale, ettevõtte uhiuude kasvuruumi.

„Saladuskatte all oleme ehitanud ja rajanud Seenefarm 2.0 Kullamaale, meie kodufarmist 10 km kaugusele. Kaua kootud seenefarm on ligilähedane sellele, millest oleme unistanud,” kirjutas Heinsalu sotsiaalmeedias.

Teisipäevaks oli hiigelsuurte tünnide kõrval kaugemas reas viis merekonteinerit ja lähemal veel kaks, millele Aaro Karm ja Kristo Mõttus parasjagu katust ehitasid. „Seenesaun,” ütles Heinsalu. Mida see tähendab, selgitas ta hiljem.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
säästlik eesti
3 aastat tagasi

seda korduvkasutusega toodet saab kasutada pea lõpmatuseni, eriti sobilik veganitele ja kaalujälgijatele

häbi on kugeda
3 aastat tagasi

kas vald nüüd mahajäänud lautasid ei leidnud mida selle mehe kasutusse anda, oleks vähem tööd olnud.

just
3 aastat tagasi

eino, miks lauta? esiteks oleks see labane ja teiseks on lautadel omanikud olemas.
Küll leiduks aga hüljatud koolimajasid, kirikuid, isegi elumajasid- kohti, kuhu elu sisse puhuda on ju küll ja küll.
Aga- kuna tegemist on ettevõtjatega, kes tavainimese arusaamas liigituvad kohe, kui uudist õiges valguses kajastada- ärikateks, siis pigem las mässavad nende tünnidega.
Õigel ajal saab, ilmselt millalgi valimiste eel, saab hakata nende tünnidega seenemeestele sisse sõitma- koledad ja reostavad keskkonda jne.