Kullamaal tegutsenud seenefarm kolib Tallinna lähistele

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kullamaal seenefarmi pidanud Tanel Heinsalu tahab Tallinna lähedale rajatavas seenekasvanduses tootmist kümnekordistada. Foto: Urmas Lauri

Kullamaal seenefarmi pidanud Tanel Heinsalu tahab Tallinna lähedale rajatavas seenekasvanduses tootmist kümnekordistada. Foto: Urmas Lauri

Seni Kullamaal tegutsenud Eesti Seenefarm viib oma tegevuse üle Tallinna külje alla Patikale, ütles ettevõtte asutaja Tanel Heinsalu.

Seda, et seenefarm Kullamaal vaid paar aastat tegutseb, ütles Heinsalu juba siis, kui ta oma ettevõtmise 2021. aasta algul Üdruma külast Kullamaale Tünni kinnistule üle kolis.

„See siin on tegelikult vaheetapp, et vastu pidada järgmised paar aastat, kuni saan megatehase luua,” ütles Heinsalu toona Lääne Elule. Kui esialgu kasvatasid seenefarmerid vaid austerservikuid, siis praegu tegeletakse peamiselt lõvilakakasvatusega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
T.Tamm
2 kuud tagasi

Ja kõrbes seenemees, jättis oma teekaaslased, läks ahneks, hakkas valetama, nüüd on poolele maailmale võlgu ja kõik teised on süüdi.
Tasub omale otsa vaadata! Need kellega äri üles ehitad, on hindamatud ja siis ahnusest kõrvale jätad.
Oleks siis viitsinud ise tööd teha. Aga valetamises ja näitlemises on meister!

Eks igal oinal oma Mihklipäev!

Aime Kullamaalt
6 kuud tagasi

Hüvasti, linnamees!

Elisa
6 kuud tagasi

Ja kodukandi toetus?

Nii
6 kuud tagasi
Reply to  Elisa

Nad teevad, kohalik ettevõtlus, jalad alla toetustega ja siis lasevad jalga.

Napak
6 kuud tagasi
Reply to  Elisa

Mis teha kui kodukandis vastavad võimalused puudusid. Tanel Üdruma elanikuna kindlasti ei koliks lihtsalt niisama ettetvõtet kaugemale.