Lääneranna vallavalitsus lapib eelarveauku

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

se piirini,” ütles Lääneranna vallavolikogu esimees Rait Maruste. Foto: Urmas Lauri

se piirini,” ütles Lääneranna vallavolikogu
esimees Rait Maruste. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna vallal on eelmisel aastal tekkinud poole miljoni euro suurune eelarveauk, mida vallavalitsus püüab kulusid kärpides lappida.

Lääneranna vallavanema Arno Peksari sõnul on volikogule esitatud eelarve tasakaalus. Neljapäeval selle aasta vallaeelarvet arutanud Lääneranna volikogu otsustas aga eelarve teise lugemise katkestada, sest volinikud soovisid nii tulude, kulude kui ka plaanitavate investeeringute selgemat lahtikirjutamist.

„Valla finantstegevus on jõudnud kriitilise piirini,” ütles Lääneranna vallavolikogu esimees Rait Maruste. Tema sõnul tuli valla eelarvesse tekkinud umbes poole miljoni euro suurune auk paljudele volinikele üllatusena. Lääneranna volikogu liige Meelis Malk ütles, et talle puudujääk päris üllatusena ei tulnud, sest Peksar oli varem teada andnud, et vallas on olnud ületarbimine.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kalle
3 aastat tagasi

Tegelikult tuleb seda ametkonda seal Lihulas vähendada.Mõttetult palju seda rahvast seal kokku aetud.

Valdur
3 aastat tagasi

Algul kulutame sinna kus tegelikult mingit pakilist vajadust muudatuste järele pole ning seejärel hakkame kokku hoidma seal kus on juba ammu pidev puudus.