Läänemaale lisandus seitse koroonaviirusega nakatunut (täiendatud 16.22)

Koroonavaktsineerimine. Foto: Terviseamet

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4295 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 476 ehk 11,1% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus seitse koroonaviirusega nakatunut. Üks täna lisandunud nakatunutest elab Tallinnas, ülejäänud Haapsalus.

Üks täna lisandunud nakatunu sai viiruse töökohalt. Teiste nakatunute puhul on nakkusallikas teadmata või on see terviseametil alles väljaselgitamisel.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 244,6. Üle Eesti on see näit 578,64.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 253 inimesel. 214 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 66, Tartumaale 28, Pärnumaale 27, Võrumaale 17, Lääne-Virumaale 16, Järvamale 15, Valgamaale 12 ja Viljandimaale 10 uut positiivset testi tulemust. Läänemaale lisandus 7, Jõgevamaale 5, Põlvamaale 4 ning Rapla- ja Hiiumaale 3 ja Saaremaale 2 uut nakkusjuhtumit. 8 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 385 patsienti. Läänemaa haiglas on ravil viis patsienti. Viimati saabus koroonahaige patsient haiglaravile eile.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 16 677 inimesele. Läänemaal on vaktsineeritud 349 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
3 aastat tagasi

Kui Tallinnas ja Harjus on kõrtsid ja spaad kinni, lähimaakondades aga lahti, siis pole ju raske arvata, miks Haapsalu nakatunute arv peale pühi äkitselt tõusma hakkas. Kahupäise ministri ja tädi Irja jaoks sai mõttekäik kindlasti liiga keeruline…

Eda Siiboja
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

See kõik saabki olla ainult ss , lammas hakkab ministriks ja presidendi aumärki roojab roolijoodik