Lääne Elu paberleht laupäeval, 16. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Reoveeuuring ennustab Läänemaale palju nakatunuid

Tartu ülikooli teadlaste seireuuring näitab, et Haapsalu reovees on rohkelt koroonaviirust. Koroonaviiruse reovee seireuuringu järgi on Haapsalu näit punases juba teist nädalat järjest.

Karilaid: abielureferendum ajas valitsuse lõhki

Riigikogu liige, Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid (Keskerakond) ütles, et peaminister astus tagasi korruptsioonikahtluse pärast, kuid oma osa oli ka oskamatul abielureferendumi korraldamisel.

Saatusest suurem – vanaema mälestuseks

Ajakirjanik Ene Pajula meenutab oma erilist vanaema, kelle tikandid ta nüüd Haapsalu pitsikeskusse näitusele tõi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Majaomanik
3 aastat tagasi

Raha

Majaomanik
3 aastat tagasi

Keskerakond peab olema koalitsioonis,sest siis saab Haapsalu Raudtee taha. Ja Karilaid on selle garant.Punkt.

hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

:))) mis sellest raudteest? See on enne igat valimist lubadus, kui pole tähele pannud. Imelik on see, et mõni ikka usub ja loodab veel. Õnneks hakkab neid vähemaks jääma.

See
3 aastat tagasi

Mis korraldati ja just nimelt korraldati, kutsub esile okserefleksi. Varsti võib karta Pika Hermanni tornis näha lehvimas “Euroopalike väärtuste” vikerkaarelippu. Midagi “head” on muidugi ka, sel suvel tuleb väga hea maasika – aasta, kõik põllud on ukrainlasi täis ja makse pole vaja maksta, sest korruptandid teevad valitsust ja mida sa omasugustelt ikka nõuad.

jaanus
3 aastat tagasi

kapist välja koos sotsidega, häbenege

Oll
3 aastat tagasi

Karilaid. Varastamine ja vassimine ajas laiali valitsuse. Kriminaalse erakonna esindajana paluks kuss olla.

Mati
3 aastat tagasi
Reply to  Oll

Jah, üsna paljud valijad uskusid Keski käekirja muutumist ausamaks aga seda kahjuks pole. Taas on igal aastal mõni kahtlane rahastamisskeem pinnale ujumas. Ega see pole veel kõik.

hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Mati

kaks erakonda üritavadki valitsuse teha kellel on midagi varjata. Need kellel pole kahtluse varjugi peavad seekord istuma opositsioonis. Imelik jah, kas tõesti EKRE jõudis liiga lähedale?

Arva
3 aastat tagasi
Reply to  hmm

EKRE ei jõudnud mitte kusagile.

Maaviit
3 aastat tagasi
Reply to  Arva

Ja ei jõua ka. See oü ekre läheb varsti likvideerimisele

jamps
3 aastat tagasi
Reply to  Maaviit

ehee, mis see ekre sulle teinud on? ta tuleb ju tagasi ja palju jõulisemalt.

N60
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

Ah et mida Ekre teinud on – räusanud, sõimanud, muutnud üldise suhtluskultuuri räuskamiseks Tõelised Trumpi järgijad…

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  N60

N60 on mittemõtleja, vaid kaasakaagutaja oma isandatele!! Tegin screenshoti isegi mälestuseks, et leidsin ühe sellise kommentaariruumist. Päris naljaks, kõige targem olete omaarust või?

misasja
3 aastat tagasi
Reply to  N60

EKRE on enamus valimislubadused täitnud selle peaaegu kahe aastase valitsuses olemisega ja rohkemgi veel. Kuidas ei ole midagi teinud!? Teie poolt vale ja laim on see väide!

hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Maaviit

Ahsoo, teil on siis hea meel, et varjatakse ja mätsitakse pettused kinni? Vaevalt teie sealt mingit raha saite, kui jaotati. Lihtsalt vist rumalusest hõiskate kaasa: ekre maha, ekre maha

ahsoo
3 aastat tagasi
Reply to  Arva

Teil on selle üle hea meel?

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Mati

Miks ainult KE? Poliitik, kes pääseb pumba juurde, vahetab südametunnistuse parteipileti vastu- i pojeehali- ja ei ole vahet kas KE, Ref, sotsid, isamaa, EKRE….kõik varastavad ehk nagu vana kaabu konstateeris: “inimene on täpselt nii suur siga kui teda olla lastakse”!!

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Te peate oma sõnade tõestuseks välja tooma fakti, mida ja kuskohas ning kui palju EKRE on varastanud! Muidu lõhnab see laimamise paragrahvi järele

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Unista edasi!

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  juss

juss sa rikud niigi seadust, peaksid selle firma nime avaldama kuskohas makstakse sularahas palka 30 töötajale läänemaal, aga te pole seda siiani teinud!!! Aga targutama oled kõva siin, ekre paha ja isamaa jne. Korruptsioon on sul siinsamas kodus, aga miks seda siis ära ei hoia? Aru ma ei saa. Ikka inimeses on see kinni, et meil nii pees on see riik, mitte mingis erakonnas.

Agule
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Meenuta, meenuta, halb mälu sul või? Lubas ju vana Helme anda kohtusse “laimajad” Moskva saatkonna rahade kulutamise üle. Lubas küll, aga jutuks see millegipärast jäigi Oli siin karvane käsi mängus? .

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Agule

Jutt on siiski ekre erakonnast, mitte Mardi nooruse rumalustest, mis ka pole tõestust leidnud. Pole vaja ajada paska, milleks?

Ahsoo
3 aastat tagasi
Reply to  Agule

EV ei pea oma süütust tõestama, vaid süü peab ikka ennem tõestama!