Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3508 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 417.

Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunud inimene – alla 30aastane mees. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 185,9. Üle Eesti on see näit 582,78.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 266 inimesel. 211 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 46, Pärnumaale 24, Tartu- ja Järvamaale 18, Saaremaale 13 ja Lääne-Virumaale 10 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Hiiu- ja Raplamaale lisandus viis, Võrumaale kaks ning Jõgeva-, Lääne-, Põlva-, Valga- ja Viljandimaale üks uus nakkusjuhtum. Viie positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

1. jaanuari hommikuse seisuga viibib haiglas 381 COVID-19 patsienti, ööpäeva jooksul suri viis koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments