Läänemaale lisandus kolm koroonahaiget

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2498 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 370 ehk 14,8% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 226 inimesel. 183 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 57, Lääne-Virumaale 16, Pärnumaale 15 ning Tartu- ja Võrumaale 11 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Hiiu- ja Raplamaale lisandus viis ning Järva-, Viljandi- ja Valgamaale neli uut juhtumit.

Läänemaale lisandus kolm ning Saare-, Põlva- ja Jõgevamaale üks uus nakatunu. Kuue positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 552,08 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 10,7%. Läänemaal on nakatumise näitaja 161,4.

Tänahommikuse seisuga viibib haiglas 420 COVID-19 patsienti, nendest intensiivravi vajab 42 patsienti, kelledest omakorda juhitaval hingamisel on 25 inimest. Koju saadeti 22 inimest ning üks inimene viidi üle mitte-COVID-19 osakonda ja kaks inimest viidi üle teise haiglasse.

Ööpäeva jooksul suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest – 68aastane mees, 78aastane naine ja 84aastane naine. Kokku on Eestis surnud 207 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments