Terviseamet kutsub SMSidega inimesi pühad kodus veetma

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Terviseameti sõnum. Foto: kuvatõmmis telefoniekraanilt

Terviseameti sõnum. Foto: kuvatõmmis telefoniekraanilt

Terviseamet hakkas saatma inimestele tekstisõnumeid, milles kutsub neid olema ettevaatlikud ka jõulupühade ajal.

“Pühad tulgu toredad ja koroonata. Telefonis käivita HOIA, pühasid pea kodus ja väljas kanna maski. Äpi saad telefoni www.hoia.me. Terviseamet,» seisab sõnumis.

Koroonaviirus ei näita Eestis taandumise märke. Terviseameti andmetel tehti viimase ööpäevaga 5285 testi, millest 579 ehk pea 11 protsenti osutus positiivseks. Suri neli inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo
3 aastat tagasi

Nüüd peame inimesi hoiatama ja manitsema kodus püsima. Soovitus terviseametile, ärgem raisake maksumaksja raha mõtetustele. Mina soovitan toetada selle rahaga inimesi, kellel pole midagi jõululauale panna. Kauneid saabuvaid püji meile lõigile.

Arvaja
3 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Ega ametnikud ei ole inimeste jaoks vaid iseenda jaoks.

tõe meeli 70+
3 aastat tagasi

kas kõik peavad kodus olles jõulupühasid pidama, süües verivorsti, hapukapsast, sülti jne. või on see vabatahtlikult sunniviisiline. Mul poeg ütles, et kui ma traditsioone ei järgi, siis võetakse kodakondsus ära ning saadetakse maalt välja…ja õue minnes käskis maski ette panna.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  tõe meeli 70+

Maski kannad ikka poes ja bussis. Niisama õues jalutades ja teistega distantsi hoides ei näe maskil mõtet. Akna peal või rõdul värsket õhku hingates paned ka maski ette või 🤔?

N60
3 aastat tagasi

Selle HOIAäpi võib Terviseamet küll endale hiuda 🙂