Dokfilmilaupäevi jätkab Priimägi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linnar Priimägi. Foto: Madis Sinivee /Postimees Grupp
Linnar Priimägi. Foto: Madis Sinivee /Postimees Grupp

Sel laupäeval näeb Haapsalu kultuurikeskuses Manfred Vainokivi dokumentaalfilmi „Mephistopheles”, mis portreteerib Linnart Priimäge.

„Priimägi on ise väga värvikas persoon ja ka treiler tundus huvitav, põhjendas filmi Haapsallu toomist Haapsalu kultuurikeskuse kino ja turunduse projektijuht Vendo Jugapuu.

Film Priimäest jätkab kultuurikeskuses sel sügisel alanud dokumentaalfilmilaupäevade sarja. „Dokumentaalfilmid on saali toonud isegi rohkem inimesi kui mängufilmid,” ütles Jugapuu. Nii on dokumentaalfilmi David Vseviovist näidatud kaks korda ja sel laupäeval linastub teist korda ka film „Ülo Sooster. Mees, kes kuivatas rätikut tuule käes”.

Jugapuu ei julgenud veel lubada, kui kaua dokumentaalfilmilaupäevadega jätkatakse: „Vaatame seansshaaval.” Ta lisas, et koroonaviiruse leviku tõttu on kinoelu üsna kokku kuivanud – uusi filme tuleb vähe ja esilinastusi lükatakse järjest edasi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments