Kõikidel teedel valitseb suur libeduseoht

BNS

Risti-Virtsu maantee Tuudil. Foto: Urmas Lauri
Risti-Virtsu maantee Tuudil. Foto: Urmas Lauri

Kõikjal Eestis on külmunud asfaldi tõttu maanteedel suur libeduseoht ja liiklusjuhtimiskeskus manitseb juhte ettevaatlikkusele.

Varahommikul olid põhi- ja tugimaanteed valdavalt soolamärjad. Lääne-Eestis sajab paiguti vähest vihma või lörtsi ning õhu- ja teetemperatuur on kõikjal miinuspoolel. Märjad sademed ja alla nullkraadi jääv teetemperatuur on igal pool tekitanud maanteedele jäidet ning märg asfalt on paljudes kohtades külmunud.

Prognoosi kohaselt püsib ennelõunal pilvisus veel Hiiumaal ning mandri loodeosas, mandri sisealadel taevas selgineb ja pärastlõunal püsib ilm sajuta. Õhutemperatuur jääb vahemikku -1 kuni -4 kraadini. Kõikjal Eestis on maanteedel suur libeduseoht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments