Ööpäevaga sai koroonadiagnoosi 358 inimest

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3537 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 358 ehk 10,1% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 169 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 134 on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 135 ning Tartumaale 17 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Lääne-Virumaale lisandus üheksa uut nakatunut. Jõgevamaale lisandus viis uut nakatunut ja Raplamaale neli. Pärnu- ja Saaremaale lisandus kolm uut nakatunut, Viljandi- ja Põlvamaale lisandus kaks. Hiiu-, Järva- ja Võrumaale lisandus üks uus nakatunu. Kuue positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 424,24 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 8,1%.

Haiglaravi vajab 271 inimest. Ööpäeva jooksul suri üks koroonaviirusega nakatunud inimene.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments