Vormsis hukkunuga avarii põhjustanud mees võeti vahi alla

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaubikust jäid järele vaid riismed. Foto: PPA
Kaubikust jäid järele vaid riismed. Foto: PPA

Täna pärastlõunal andis kohus loa võtta kaheks kuuks vahi alla 41aastane vormsilane, kes pühapäeva õhtul põhjustas kaassõitja surmaga lõppenud liiklusõnnetuse.

Õnnetus juhtus pühapäeval kella 16.25 ajal Suuremõisa lähedal, kui Hullo suunas sõitnud väikebuss Ford Transit sõitis lauges kurvis teelt välja ja parema küljega vastu puud. Kaassõitja, 50aastane naine, suri saadud vigastustesse kohapeal, autojuhi, 41aastase mehe, vaatas kiirabi kohapeal üle ja tema viga ei saanud.

Õnnetuse põhjustanud autojuhil tuvastas politsei kriminaalse joobe ja tal puudus ka juhiluba, samuti olid nii juhil kui ka kõrvalistujal turvavööd kinnitamata. Sõiduki rehvid vastasid nõuetele.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Igor
3 aastat tagasi

Kahju!!

hmm
3 aastat tagasi

pohhuist rsk. Pudel suule ja rooli. Nii palju kirjutatakse sellest, et alkohol ja rool kokku ei käi, aa ikka nagu põmmpead istuvad juhtima.

konstaabel
3 aastat tagasi
Reply to  hmm

Kas sa arvad, et kui pudelit kummutatakse, siis samal ajal loetakse igaks juhuks artikleid alkoholi ja autosõidu kokku-sobimatusest?

hmm
3 aastat tagasi
Reply to  konstaabel

Võiks ju. 🙂 Tegelikult ma arvan, et kõik teavad seda ka ennem juuatäispeaga rooli taha istumist, et see pole õige tegu. Ma ei saa aru, miks te püüate õigustada tegu!? See on ju selge, kui tarvitad alkoholi ja istud rooli juhtub õnnetus ja palju probleeme tekib. Kui mitte täna ega homme, siis ükspäev kindlasti ja see on ju fakt.