Tsirkusepere korraldab jõulutuure

Foto: Mironov talu

Piirsalus tegutsev Mironovite tsirkusepere korraldab igal nädalavahetusel oma talus jõuluteemalise ringkäigu, kus ei puudu ka jõuluvana.

„Me nimetame seda show-ekskursiooniks, sest me ei tutvusta külalistele ainult oma lemmikloomi, vaid mõned meie lemmikloomad näitavad ka oma oskusi,” ütles talu peremees Alexandr Mironov.

Talus elavad loomad esinevad suviti etenduses. Talvel etendust täies ulatuses ei näidata, küll aga näeb sellest lõike. „Näiteks näitab meie poni Bobby, kuidas ta oma mänguasju korjab. Kitsed näitavad, kuidas nad hüppavad ja ronivad ja koerad näitavad, kuidas mööda köit hüpata, toovad vihmavarju ja mängivad muusikariistu,” loetles Mironov.

Talus elavad ka jänes ja jaapani dekoratiivkanad. Ka saavad lapsed poniga sõita. Tuuri lõpus kuulab jõuluvana luuletusi ja laule ning jagab lastele magusaid kingitusi.

Ekskursioon talus kestab poolteist tundi. Kõigil soovijatel tuleb registreeruda, osaleda saab 20 inimesi. Tuurid toimuvad laupäeviti ja pühapäeviti 20. detsembrini. Ekskursioon maksab täiskasvanule 8 ja lastele 12 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments