Koroonaoht mõjutab muuseumide jõuluprogramme

Rannarootsi muuseumi jõulumaa on laste seas populaarne. Malle-Liisa Raigla

Haapsalus asuv Rannarootsi muuseum jättis koroonakriisi tõttu ära oma iga-aastase jõulumaa. Teistes Haapsalu muuseumides püütakse mõningate muudatustega siiski jõulukuu programmid praeguse seisuga teoks teha, vahendas „ERR”.

Rannarootsi muuseumi jõuluturg ja lastele mõeldud jõulumaa jäävad tänavu ära. Ligi tunni aja pikkune jõulumaa programm on olnud varasematel aastatel populaarne lasteaia- ja koolirühmade seas, kuid tänavu seda ei tule, ütles Rannarootsi muuseumi direktor Ülo Kalm.

Iloni Imedamaa juhataja Maarja Kõuts ütles, et nemad teevad detsembris rea töötubasid, kuid koroona tõttu on kasutusel ettevaatusabinõud.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kõiki
3 aastat tagasi

on nagu mingi sügelustõbi tabanud nende jõuludega, jõulud peaks olema selline rahulik aeg, aga mitte arutu äritegemine ja tõmblemine, sama tobe, nagu vanasti, kui sunniti iga ühte omale sotsialistliku võistluse kohustusi välja mõtlema, mingi sotsialistliku tähtpäeva puhuks.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  kõiki

Hullem veel kui sügelustõbi. Lottemaa võiks ka oma programmi edasi lükata.

ringiratast
3 aastat tagasi
Reply to  kõiki

Eks see tõbi on rahalõhnaline, mis muud. Natuke arusaadav ja natuke ebameeldiv.