Hoidiste oksjoni tulu läheb naiste varjupaigale

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Lionite hoidistevaru Talumehe kõrtsis. Foto: erakogu
Lionite hoidistevaru Talumehe kõrtsis. Foto: erakogu

Novembri keskel toimus Lionsi klubi Haapsalu Valge Daam ja Haapsalu Rotary klubi ühine traditsiooniline hoidiste oksjon, mille tulu läheb Läänemaa naiste tugikeskuses viibivate naiste ja laste laagri korraldamiseks.

Oksjon oli 19. novembril Talumehe kõrtsis. „Igal neljapäeval koguneb seal teisel korrusel Haapsalu Rotary klubi. Ühine hoidiste oksjoni traditsioon on meil juba aastaid ja sealt saadava raha annetame heategevuseks,” selgitas LC Haapsalu Valge Daam klubi president Evelin Kullison.

Hoidised on lion’ite kätetöö, oksjonil osalevad nii Rotary kui ka lion’ite liikmed ise. „Varasematel aastatel oli nii, et lion’id tegid ja rotarid ostsid, aga nüüd on ajad teised, panustame kahte pidi – valmistame ja ostame ka,” selgitas Kullison.

Sel aastal otsustati, et raha läheb Läänemaa naiste tugikeskusele. Oksjoniga kogunes 1760 eurot, millele Rotary klubi pani juurde nii palju, et summa saaks ümmargune. 2000 eurot antakse üle sel reedel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments