Haapsalu sai kaks uut pakiautomaati

DPD pakiautomaat. Foto: DPD
Pakiautomaat. Foto: DPD

Üle Eesti 100 uue pakiautomaadi paigaldamise projekti raames seadistas DPD eile uued pakiautomaadid Haapsallu ja Uuemõisa. Esmaspäeval sai paika uus automaat ka Riisiperes.

„Uute pakiautomaatidega oleme võtnud eesmärgiks tulla inimestele võimalikult lähedale ja otsisime ekstra asukohti ja kuulasime klientide tagasisidet, et millistes asukohtades sooviti kindlasti uut või siis täitsa esimest pakiautomaati näha,“ selgitas DPD tegevjuht Remo Kirss.

Kui varasemalt oli DPD pakiautomaat olemas Haapsalu Kaubamaja juures, siis eile seadistati lisaks pakiautomaadid ka Kastani poe ja Uuemõisa Konsumi kõrval. Uutesse automaatidesse on peidetud ka kingitusi DPD poolt neile, kes lähevad sinna oma esimesi pakke vastu võtma.

Peale paigaldust läheb veel paar päeva aega süsteemide seadistamiseks enne kui automaadist pakke saab saatma hakata. Keskmiselt võtab ühe uue pakiautomaadi paigaldus kuni kolm tundi ning tööga saab hakkama kaks inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments