Läänemaale lisandus neli koroonaviirusega nakatunut

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5645 koroonaviiruse proovi, neist oli esmaseid positiivseid vastuseid 415. Läänemaal tuvastati neli nakatunut.

Läänemaal tuvastati viirus kahel mehel ja kahel naisel. Terviseameti Lääne piirkonna juht Kadri Juhkam ütles, et neist kaks said viiruse juba nakatunud pereliikmelt, kahe nakatunu andmed veel puuduvad.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid analüüsitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 233 inimesel, neist 178 Tallinnas. Ida-Virumaale lisandus 101 uut ning Tartumaale lisandus 32 uut positiivset analüüsitulemust. Lääne-Virumaale lisandus kuus uut nakatunut ning Põlva- ja Raplamaale viis. Lääne-, Pärnu-, Viljandi- ja Võrumaale lisandus neli uut ning Jõgevamaale lisandus kolm uut nakatunut. Saare- ja Valgamaale lisandus kaks uut nakatunut ning Järvamaale lisandus üks uus nakatunu. Üheksa positiivse analüüsitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

415 uut nakatumist ööpäeva jooksul on uus Eesti nakatumise rekord. Varasem rekord oli 19. novembrist, kui terviseamet teatas 414 nakatumisest.

Ööpäevaga suri kaks koroonaviiruse saanud inimest. Haiglates on koroonaviirusega praegu ravil 183 inimest, mis on samuti kõrgeim näitaja.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 305,95. Läänemaal on see näit 176,1. Läänemaast kõrgem on näit Hiiumaal (182,5), Tartumaal (204,8), Harjumaal (371,4) ja Ida-Virumaal (654).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Keegi targem?
3 aastat tagasi

On infot Haapsalu kohta? Millises asutuses möllab?

Elli
3 aastat tagasi
Reply to  Keegi targem?

Ja mis see teadmine annab?

Kodanik
3 aastat tagasi

Igasugused külastused tuttavate juurde lükake edasi või pange siis ka mask ette. On olemas telefonid, et helistada või ajage asju kontakti vabalt õues.