Galerii: Uuemõisa kuusk sai paika

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5
Eile sai paika Uuemõisa kuusepuu. Arvo Tarmula

Eile sai paika Uuemõisa kuusepuu. Haapsalu linn plaanib kuusepuud panna veel Haapsallu ja Panga külla.

Haapsalu kuusepuu on linnal välja valitud ning tänavu saabub kuusk Saunjast.

Haapsalus on mitmed kohad juba jõulukaunistused saanud, linnahoolduse töötajad hakkasid neid paigaldama juba ülemöödunud nädalal. Peatänaval on jõulutuled on tänavu pandud ümber puutüve. Sarnaselt Posti tänava puudega pannakse valguskett ka ümber Kastani tänava valgustipostide, ümber postide suurel trummil ja ümber Krahviaias oleva paviljoni sammaste.

Nagu igal aastal, kaunistab linn Karja tänaval oleva vahtra, Kodaniketorni juures oleva õunapuu, Mihkli pargi tamme. Samuti tulevad traditsioonilised kaunistused Tallinna maantee ja Karja tänava postidele.

Haapsalu linnavalitsus ostis sel aastal uusi jõulutulesid 11 000 euro eest – selle sees on kilomeetri jagu valgusketti ja kolm kuusepuud, mille linn paigutab Jaama ringile. Möödunud aastal Jaama ringil olnud installatsioon läheb tänavu Uuemõisa ringteele.

Linn peab jõulutuledes särama 28. novembril kui toimub advendiküünla süütamine.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aga
3 aastat tagasi

mis riigi? pühad need on , et neid nii suurejooneliselt linna rahadega tähistatakse, isegi azerbaidjani pulmad on sellejuures kööme

mai või
3 aastat tagasi

Ega ma küll ei tea, aga küsimus, et kas seal pargis siis ühtegi kuuske ei leidugi? Mida ta tassite neist puudest, kui kuused kasvavad. Või ei ole neid seal?